:) něco mi to připomíná - jednu moji starší
Odevzdání se [LadyLoba alma luminosa] 11.9.2007
-------------------------------------
Co ráno povídám
večer už není.
Nálady mění se -
v poblouznění.
Houpe se bárka
na vlnách snění,
Lodivode odpusť,
mé lidské chtění.
Něco se z dálky
všemu jen směje.
Lodivod drží směr.
I přes peřeje.
04.02.2009 15:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba