Píši
Anotace: z hodiny Českého jazyka
píši, píši, básně, sliby,
píši, sním a v nich již dávno nevěřím
ač slepý jsem, tak vidím
sluchu nemám, přec naslouchám
rozsvicím bílé slunce noci
zavírám v prostoru
všeci světla nemoci
rudá světla - záře očí
lesklá skvrna mou hlavou točí
rozkvetlá duše
smutně mnou plyne
v Jitřenky stínu
rodí se - hyne
těžký vzduch
a lesů hluk ...
v městě klid
dnes musí být
prázdné kostky
lidmi plují
z šedé země
tiše se line
modravý zvuk
jezer a luk
dálav i blížin
hor ledových
i žhavých nížin
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Mejaleleth, Zelená okurka, losscar
Komentáře (0)