Anotace: Kdo má mnoho, chtěl by víc, přidáno mu ještě bude, kdo měl málo nemá nic, sebrali mu jmění chudé.
Sbírka: Na křídlech andělské touhy.
ahooy ... prosim tě, hledala jsem básničku na recitační soutěž a tvoje se mi moc líbí. Ale potřebovala bych znát autora jménem. Prosím, neřekl bys mi, jak se jmenuješ ?? Moc by mi to pomohlo ...
11.02.2009 18:13:00 | AyA Ones
Kerasne a take pravdive jsi basen napsal, moc se mi libi, kez by lide prisli na to ze laska a zdravi je za vsechny penize.
04.02.2009 16:17:00 | carodejka