Houpačka
Život není žádná brnkačka,
houpe se s tebou jako houpačka,
rychle tě nese na vrchol,
hned se zas dolů propadáš,
stačíš se jen pomodlit otčenáš
a už jsi dole - a už to máš.
I já jsem dole, i já to mám,
přece na svůj život nenadávám,
houpu se v něm s opravdovou chutí,
ačkoliv tady není vůbec k hnutí
a nevolám jen tak nadarmo
- Lidičky, je to zadarmo -.
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Paulín, NikitaNikaT., nejsembásník, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, losscar, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)