delirium IV
Anotace: muhe... moje bludy
zdálo se mi že se dusim
někdo mi přikryl hlavu černým pytlem
bála jsem se
někdo mi přiložil k uchu
gramofonovou desku
zažehnu část vášně
a protančím noc mezi čtyřmi stěnami
/SAMBA!/
chci se nadechnout
moje plíce to potřebujou
//nechci Tě znát
ale já to potřebuju//
Přečteno 292x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, embryo v hlave, Andělskými perutěmi chráněna, Psavec, Bíša, Flamy, Simísek, mattoni.uz.neni, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)