Letokruhy matky
Anotace: Není vše bílé nebo černé… ani růžové
Za sítnicí dětí
je stejně každá matka
sama
Dny bez poštovních známek
rozepínají
vložené jistoty
Tvídové čekání
na vůni
jablek a višní
trpkne v pecce ztišení
Mezi stehny týdnů
skrývá se
démon rouhání
V bílých rukavičkách břízy
však na prstech každé z nás
tancují
mikrovíly dávání
… jen někdy mají
(a někdy je to někdy příliš dlouhé)
ztěžklé nohy
bačkorami citlivých suků
Přečteno 533x
Tipy 37
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, STIMPRE, démon zatracení, spare, Lucie Teru, Lota, labuť, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)