ZX15Y
Anotace: Sintetické tělo a plastyková duše. To nic to jen věda dělá pokroky.
ZX15Y
železný soukolí
tvojí mysli napoví
Co a kdy máš dělat
a jak se máš chovat
čip ve tvojí hlavě
odpoví ti hravě
kdy baterii dobýt
kdy máš koho zabít
Možná trochu zdaleka
připomínáš člověka
ale pořád jsi jen stroj
stvořený pro boj
Sloužíš vědcům. Sloužíš vládě
Nemáš už nic ve své hlavě
Zabíjíš jen lidi hravě
Ale nevíš co je cit
Operace ukončena
Proč jsi nezabil?
Proč jsi úkol nesplnil?
Proč? Proč?
Já Jáááá Jááááááá
Nemáš právo říkat já
Nesmíš myslet
NE!! NÉÉÉÉÉ!!!
Nemáš právo říkat ne
Nesmíš myslet
železný soukolí
tvojí mysli napoví
Co a kdy máš dělat
a jak se máš chovat
nemáš maso nemáš krev
nemáš duši nemáš dech
na stole byls stvořený
pak dlouho v kleci zavřený
Věda dělá pokroky
ty nemůžeš mýt nároky
nemůžeš mýt život
jsi jen pouhý robot
Operace ukončena
Formátuji paměť subjektu
Uvědomil jsi si sebe
Teď víš co je modré nebe
Rozkazy neposloucháš
A pravidel už nedbáš
Nenajdeš Vrásku
Nepoznáš štěstí
Nepoznáš bolest
A nepoznáš Lásku
Operace ukončena
Paměť vymazána
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)