Kdo dokáže svým citům poručit?
Kdo dokáže druhého láskou umučit?
Kdo nelže v dnešním století?
Kdo není jen nečí prokletí?
Kdo ve svém životě opravdu miloval?
Kdo zadarmo druhým něco daroval?
Kdo ve svém životě už brečel?
Kdo někdy prosil a přitom klečel?
Kdo nad mím hrobem bude stát?
Kdo odpovědi na tyhle otázky může mi dát?