Benjamin
Anotace: ... podivuhodný případ Benjamina Buttona ...
podivuhodný příběh
*
hodiny
zpětně bijí na poplach
*
čas
minulý okamžik budoucnosti
*
za rozbřesku nového dne
se stařec narodil
*
s holí se chodit naučil
rubem stal se líc
*
a každý den znamenal víc
přestože jejich životy
proti sobě kráčí
*
milovali do skonání
s listopadovým listím odchází
*
život scvrknutý do knoflíkové dírky
přesto stálo za to žít
*
na sklonku dalšího dne
kojenec v náruči stařeny umírá
*
Přečteno 311x
Tipy 19
Poslední tipující: kikis, fab four, Holis, jedam, Psavec, Noc17, labuť, Bíša, Levandule, Jana M., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)