Pravda nebo klam
Anotace: Kde se teda schovává ta pravda?
Básněte básníři o barvách duhy,
o tom proč v obilí tvoří se kruhy,
o něžné touze jabloňových kvítků,
o tom jak chlapec ztratil svou dívku.
Zapište písaři všechna ta data,
očešte krásu a přidejte fakta,
do černé kroniky připište pár řádků,
ať ještě přibude trochu toho zmatku...
Hádejte hadači, co se vlastně stalo
a proč je na světě pravdy tak málo.
Věřte dál v krásy sedmihradské říše,
ale cestu k ní hledejte jen tiše…
Přečteno 362x
Tipy 35
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, poeta, tato22, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, bez nápadu na přezdívku..., hanele m., Lilly Lightová, Spadlá z nebe, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)