Mejdan
Vítr už nadul plachty,
Tak udělej si pohodlí,
Podle sazby šlápni na stupačku,
Vyžádej si snímatelnou stvrzenku,
Když voda magneticky vtéká na palubu.
S absolutní poslušností si vybereš místo mezipřistání
Když kyvadlově beseduješ na diskotéce
Jdeš za kmotra naproti nouzovému východu
S nadřenou melancholií se k ránu opíráš o madlo.
Komentáře (0)