Noc všetkých nocí
Anotace: Keď som sa pozrela von z okna...
Čaro noci
keď otvorím okno
vidím samú hmlu
Ktorá ztajomnila
tú hustú čiernu tmu
Noc všetkých nocí
noc kúziel kúzelných
Noc všetkých duší
čo nevedia chytiť spánok
Noc všetkým ľuďom
vháňa do izieb chladný
hmlistý
vánok
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Paulín, kikis, Lilly Lightová, Giginka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)