Děsivo
Anotace: Následek poslechu předčítání nehezkého příběhu.
Skví se v temnotách
ona bouře proplakaná
Stokrát protržené mraky
hněvají se a
tlučou do dveří pod chalupou.
Zimní déšť probíjí jiskry
Ryby vyplouvají nad hladinu
žáby zděšeně kvákají
a skáčou do řeky
Na kamenech
zmrzlé řasy
zkoprnělé
hrůzou
Ranní úsvit přináší ticho
Pokoj a mír v plané pláni
Ptáci nocí odlétají
smutkem okováni..
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, lucajda89, Simísek, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)