V těchto momentech
Anotace: ...to není důležité.
a v těchto momentech nedržím svá víčka
a padám skrz mlhu na zorničkách do snů
pohlídám ty tvé a potkáme se v mém
podívám se,podíváš se a oba ucítíme
že cokoliv bylo jakkoliv od srdce,
nebylo to dál než zvuk tlukotu
nespěchej naproti osudu,
ale s úsměvem čekej
jednoho dne či noci
se objevím a rád
se ukloním a
políbím tvé
něžné
rty.
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)