Mám smíšené pocity po ránu..
05.02.2009 17:56:00 | Chancer
Jak dlouho už je to pryč?..Ani sama nevím a bude se mi stýskat pořád....po úsměvu...ráno..když jsem ještě měla v dlaních celý svět..dnes je tam taky ale jiný...trošku voní lesníma jahodama s příchutí neznámého...nejistého...hmmmm možná je to vanilka....
A robot píše: USMěv....a já mu věřím...
05.02.2009 12:15:00 | Noc17