Tvrdohlavost
Anotace: Ja jsem docela hodně tvrdohlavy člověk :)
Tvrdohlavost z kamene,
lidská síla je na ni krátká.
Nebezpečí plamene,
nepálí ji přeci.
Jen kapka za kapkou stéká,
za pomoci mrazu-Kámen ničí.
Pak stačí už jen semínko,
které zaklíčí.
A po té i tvrdohlavost kamenná,
na kolenou klečí.
Přečteno 467x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Holis, Psavec, NikitaNikaT., nejsembásník, Mbonita, Jana M., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)