Krásně jsi to napsala...já ji potkala a ona mi nechtěla dát alimenty!:o)
09.02.2009 11:58:00 | střelkyně1
Já bych ho po třech letech asi viděla, ovšem jaké by to bylo...nechci radši myslet :) Moc hezká! :)
06.02.2009 11:54:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Tahle setkání po létech bývají překrásná. Nikdy asi nezapomenu na pár, který si k nám přisedl. Oba měli už hodně hluboké vrásky, ale to jak se hladili po rukou a dívali se do očí, to pro nás byla škola života. My už odcházeli, ale ti dva si stále měli co říct.
06.02.2009 08:30:00 | Iva Borecká
Pěkně napsané... hmm, také si řékám, zda-li bych poznala lidi ze školky, školy... hmmm, ale někteří se nemění.
05.02.2009 21:57:00 | NikitaNikaT.
Občas ve své naivitě hledám nějakou třicátnici, než si uvědomím, že jej jí *náct. Pěkné verše :)
05.02.2009 14:23:00 | JR