proměna
Anotace: o světle co je v každém v nás...
Jsem světlo ve tvé dlani
okamžik který budu krást
andělské znamení
ďablova past
je jako slovo
je jako prokletí
Proměna světla
co se pletla
kam vše odletí
já nemám stání
citím svou past
kdo světlo promění
nebezké znamení
hraje blues:
O PROMĚNÁCH ZROZENÍ
když mám světlo
ve své dlani
JE MOJE
ČLOVĚČÍ...
Přečteno 313x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, micátko, prostěholka, lucajda89, Vlk v rouše, kikis, Holis, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, jarmil, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)