Při milování
Anotace: Otázky a odpovědi
Kde máš svá křídla,
anděli?
... při milování.
Na zádech.
Prohýbání,
přerývaný dech,
kde máš svá křídla
při milování?
... v opačné pozici.
Oči štěstím zářící
i hlasitý vzdech,
kde máš svá křídla,
anděli?
... při milování.
Objímám Tě jimi,
blázínku,
můj
milý.
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, Janieneka
Komentáře (0)