Střípky krve

Střípky krve

Anotace: další hodina matematiky

Ve střípcích šatů
z olejových barev
hledáš svou ztrátu.
Šest litrů je tvá krev!

Na plátně její róby
rudé lístky třešní
-odraz zašlé doby
nebude nikdy dnešní.

Za pár deci tekutiny
dostaneš jen smrt.
Z života zbyly sutiny.
Pro svůj obraz trp!

Co stvořil jsi, odvděčí se
až za stovky let.
Až tvé tělo rozetlí se
dívka jako květ

vystoupí z obrazu,
by udivila budoucí.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 05.02.2009
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, enigman, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel