Zabiják
Už je to tak,
jsem zabiják,
ničím Tvé představy,
iluze,
nápady.
Už je to tak,
sen nadosah,
ruku jsi vztáh
a zlý přišel čas-
na Tvé nahé duši se pás,
zabořen do smutku,
dával ti pokutu
a pak někdy snad-oddychový čas...
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, Petbab, WAYWARD, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)