Od Martina
Anotace: Dostala jsem tuto básničku včera od kamaráda, moc mě tím potěšil...tak třeba z toho jednou bude i rande :-)
Píši TI Jen PÁR ŘÁDKŮ, k tvému zítřejšímu svátku...TAK TI PŘEJI JARMILO,aby slunce Ti vždy svítilo,ABY SMUTKU V TOBĚ NEBYLO,aby s námi se ti líbilo....víc veršů již mi nezbylo...TAK UŽ JEN ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ, chladnou hlavu na rozscestí....................VÍM ŽE VERŠE NEJSOU MODERNÍ, tak končím psaní večerní....:-)
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)