denne mám na jazyku tú horkosladkú chuť a dúfam, že snáď ... zatiaľ neúčinkuje, ale ďakujem za nádej
14.02.2009 12:29:00 | zlomeny srdce
Dieta..přejídal bych se stejně, ale místo těch současných jídel by to byla zelenina, ovoce a tak..dobré by to bylo :-) Ale nevydržel bych to věčně! Občas si trochu dopřát je nutnost...ovšem neopomíjejme cvičení a pohyb venku na vzduchu, jídlo není všechno ;-)
05.02.2009 18:05:00 | Chancer
ST! za obsah, obraty, myšlenky, nápadistost... pro mne ale smutná báseň. Zdá se, že život sám vedl Tvoju ruku k napsání těchto slov.
05.02.2009 17:45:00 | NikitaNikaT.