Srdeční
S úsměvěm na rtu
zvedám svou kartu
rozdanou
Slova se derou
ven
tak sklízej
celou
svou žeň
Když švanda
tak švanda
U pana Granda
nekryté šeky
berou
Úsměv bez zubů
ač (zatím)
mám hubu
celou
Nechci nic získat
chci si jen pískat
to nejde bez zubů
Tak jenom prosím
když na trh nosím
nech moji kůži celou
Umím se smát
a směju se ráda
i když mi občas
vyprášíš záda
"o)
Přečteno 735x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NiQuS, Severka, hezule, Nergal, ejwo, zzlatý, WhiteSkull, Sandra_T, střelkyně1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)