Blíží se listopad
Anotace: přináší pachuť nekonečné zimi a trochu i smrti...
Sto věží usíná pod černou oblohou
člověk cítí, že umírá,
stál stovky let na nohou.
Spálí ho na popel,
rozhází po stráni,
vítr ho odnese
bez chvilky váhání.
Snad uvidí kometu
jak Jarek Nohavica,
snad poznal bolavou lásku
i to jak chutná pravá pizza.
Snad potká Anděla
jak Karel Kryl,
snad si budou pamatovat,
ŽE ON TU BYL!
Komentáře (2)
Komentujících (2)