Svět
Anotace: Sakra,co sem furt psát??! :D
Proč někdo má všechno,jiný nic?
Proč někdo je šťastný a jiný chce pryč?
Proč někoho všichni objímaj,mezi sebe berou
a na někoho špínu plivou,všichni na něj serou?
Proč je tak nespravedlivý tenle svět???
Někdo je vítěz,jiný jen oběť...
Komentáře (1)
Komentujících (1)