Hoří
Anotace: příprava na soutěž
Hoří maminka, hoří dědeček,
hoří babička, hoří i stromeček.
Ke smůle všeho hoří i miminko,
sousedy to vzalo, ale jenom malinko.
Stejně to bylo malý a uřvaný,
jsou všichni pryč, hajzlové zasraný
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
Komentáře (1)
Komentujících (1)