Za duhou
Anotace: Jdou, ulehnou, jsou
Zvesela cestou svou,
dva poustevníci jdou...
Neznají trasu svou,
kam kroky povedou...
Nikomu nechybí tmou,
když kráčí za duhou...
Únavou ulehnou
s hvězdami nad hlavou...
A trávu voňavou
tu mají pod sebou
v obrazy snů jdou
snad si vzpomenou,
o čem, že jsou...
Přečteno 294x
Tipy 25
Poslední tipující: Tanzania, Kávový Poutník, Anita Buchtová, Vlk v rouše, Helena Buchtová, kikis, Lilly Lightová, Holis, maranika, 6thSun, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)