Strach
Anotace: tak další do sbírky. snad to není moc špatné.
Statečné brzy opouštím,
do dlouhých vztahů se pouštím
jen s těmi, kteří neodmítnou
půl života prožít se mnou.
Jen silní mě zapudí.
Slabí dojdou záhuby
se mnou ruku v ruce,
svírám jejich srdce.
Pocit, který nepříjemně
ovíjí se, je ode mě.
Zanechávám vtíravý pach,
každý mne zná, neb já jsem STRACH.
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Spadlá z nebe
Komentáře (0)