Vechtrující čubice
Anotace: ...jsou básničky napsané do vařící vody,které okamžitě zapadnou do věčných análů a nemají tendence přepsat historii literatůůůry.Této se to taky ozaistno podarí...
Vechtrující čubice
nevešla se
do neónový trubice
proto v hlase
zlomila se
jako v pase
v krátkým čase
letohrad
má dáti dal
jedeme dál
kdo se dneska voholí přišourá
teda voholil pinďoura
teda šašoura
nebuď labuť Kadle
zmateně nepobíhej a dej si chleba s medem
všichni jste vyhulený tím marihujánovým jedem
a my ne a my ne a mi ne a mi ne jémyne jémine
Chyba!
Celou noc bych ti ohl-mohl psát píčoviny
co nemaj hlavu ani patu
co jsou ve svý podstatě hloupý a zbytečný
jenže se vždycky najde někdo nebo něco
co tomu dává směr,pojmenuje to
a najde si v tom to co hledá
takže jsem surealista?
new-kunst -drápalista?
mám zbroušenejch osm zubů na můstek
je to zvláštní pocit
cítit mezírky mezi střepy zubů
cítit tu drsnostdřeně co ti otíráse o jazyk...
ale nevadí mi to
Mám tě rád
A nemyslím na to.
Vechtrující čubice
usnula
vedle neónový trubice
v roce nula
se už nikdy nepohnula
jenda lulá...
Přečteno 368x
Tipy 22
Poslední tipující: kikis, Holis, Aťan, Psavec, Eve, Flamy, labuť, NikitaNikaT., WAYWARD, Spadlá z nebe, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)