No vždyť od toho zde ty komentáře přece jsou a mělo by být normální, že pod dílem probíhá slušná diskuse.
06.02.2009 12:23:00 | CorrimsonTom
Pro mě vyzněla krásně, má úžasnou atmosféru a to, že si můžu představit pod těmi verši mnohé, patří ke kladům této básničky.
06.02.2009 11:33:00 | Jana M.
To mně přijde naopak hotová, je sice hodně otevřená, ale čtenáře to alespoň podnítí k přemýšlení a představám. Samotného mě překvapilo, z kolika rovin se na ty dvě strofy dá nahlížet, byť to třeba ani nebyl autorský záměr.
06.02.2009 11:13:00 | CorrimsonTom