Proč
Anotace: Když spolu nemluvíme
Proč, když se vidíme,
se navzájem stydíme,
Proč se nezdravíme,
když o sobě víme.
Proč si ruce nepodáme,
vždyť se přece známe.
Proč na sebe hledíme
a pak rychle zmizíme.
Hlava mi to nebere
a docela mě to s...
Příště, až se potkáme,
snad úsměvy si předáme
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, NikitaNikaT., jedam, Zasr. romantik, Monsignore, Jarin Kalin
Komentáře (4)
Komentujících (4)