Jedna staronová
Nepijem, nepijem, nepijem, nepijem,
sebrala nám krize plat.
Sebrala nám všechny prachy, teď se řítí samé krachy,
nepijem, nepijem, nepijem, nepijem,
sebrala nám krize plat.
Jen ty si jen ty si, jen ty si jen ty si,
moje ženo vzpomeň si.
Vzpomeň ty si na tu dobu, chodili jsme do průvodu.
Jen ty si jen ty si, jen ty si jen ty si,
moje ženo vzpomeň si.
Přečteno 337x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, losscar, Holis, malá a šikovná, Quigleika, Špáďa, Doradan, jita.1965, snupicek, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)