Romantik
Anotace: tak asi na něj poslední dobou trošku víc myslím, než je zdrávo :-)
Znám jednoho romantika
Co ničí sám sebe
Z romance do romance
Snesl by modré z nebe
Znám jednoho flegmatika
Který sám sebe trápí
Hraje si na milence
Zatím jen čas tratí
Znám jednoho neurotika
Který čas svůj sčítá
Lásku by chtěl lehce
Pro polibky si lítá
Až to modré z nebe celé
ženským dáš
Co z tvé duše zbude
až jednou mě potkáš…
Martine, Martine,
netop svou naději ve víně!
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)