Lhář
Anotace: jeden z předchozího vztahu
Já ti už nevěřím
zrádče jeden.
Lež a lež,
co ještě umíš?
Život ti nesvěřím,
ďábel si vtělen.
Běž si běž,
ať si už pryč!
Zloby nešetřím
ani hněvem.
Vem si ji vem,
život ji znič!
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)