Anotace: proč pláčeš proč proč padáš proč proč mi lžeš
Jo, na ty chybky jsem se chtěl taky zeptat :-)
Zdravím Tě, Otíku! Včera v kavárně jsme zrovna probírali to zašlápnutí..zdali je poetičtější být zašlápnut nebo sežrán predátorem nebo jen tak vyhasnout...
A v prostřední sloce, to oko - třeba i to je další, jiný vesmír uvnitř nás, kdoví? :-)
14.03.2009 14:24:00 | Chancer