Nemohu
Anotace: Co je pravda? To je jen relativní pojem..
Nemohu
Nemohu se ubránit tomu
abych trhal listy novin
zas a znovu, jedno komu
žeru keci plné blbin
nesmíš mi lhát
pravdě se kát
budeš se bát
nemam tě rád
chceš li realitu narušit
tak kromě lží snad
pravdě snaha nezhřešit
tvůj hlas, zas jímá chlad
Tak ty si chceš hrát?
na všechno srát?
Jenom si brát?
zkus nám něco dát
Třeba pravdu bože!
a schovej ty nože...
Přečteno 408x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, kikis, strašidýlko-střapatý, Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)