Říje
Někdy si říkám v jaké zemi žiji
přemýšlím o tom do úmoru
zde muži mají v lednu říji
a dokonce i v únoru.
Stačí jim jenom spatřit ženu
a hned se vzrušit nelení
o říji mluvím – nepřeženu
jen nevím zda je kančí nebo jelení.
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: zzlatý, Kars, Psavec, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)