Štěstí v povětří
Hodil jsi štěstí do povětří..
v slzách ti teď padá zpět,
už plnou náruč soli máš
a smutku propadáš..
Srdce na ruce jsi podal-
a bylo ti vráceno..
zničeno a zpleněno..
Lhostejnost je mým katem,
pýcha jí ruku držela,
a ty ses jen díval
jak mi hlava padá od těla..
A z duše se stává-hromádka popela..
S tou si vítr hrál,
trošku ti hlavu posypal-
když jsi tak stál-opodál...
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., V.N.Losinský, jedam, enigman, 6thSun, Mbonita, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)