Anotace: pár řadků co jsem nedávno napsal... "memento mori" znamená pamatuj na smrt. napište prosím jestli se aspoň trochu líbí, nebo jestli mam přestat psát:-)...
Jen piš dál, ale hlavně si uvědom, že nepíšeš pro nás, pro Liter, nebo pro někoho jiného, ale hlavně pro sebe!
12.09.2010 15:00:00 | Princezna.Smutněnka
Určitě piš dál a to, jaks mi napsal, že nezasloužíš...zasloužíš - hodně moc lásky, posílám pohlazení ...
11.05.2009 13:29:00 | toužím.jít.dál