Pane Kapitáne....
Jen Kapitáne
veďte naší loď
přes nekonečné moře
burácející vlny
slzy mořských pannen
slunečné pláže
jemné lastury
nové naděje
když už se v nic jiného
člověk nedoufá
magické květiny
z rajské zahrady
tajemné dívky
z Tahiti
čokoládové sny
z Ameriky
tam
kde slunce zapadá
tam
kam kompas nás zavede
tam
kde slunce vychází
tam
nalezneme svoji duši
tam
kam odjel
Paul Gaugin.
Přečteno 327x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., labuť, enigman, Markéta Hl., 6thSun, Lenullinka, Princezna.Smutněnka, Psavec, kikis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)