Entropa
Entropa
Černý je náš hrdina
Entropou to začíná!
Nebojí se říci názor
Co vidí svýma očima…
Politici zalekli se
Hněvu z Bruselu
Pos..ní byli až za ušima
Na to jim s..u!
Pokořili umělce
Sebrali odměny!
Omluvili se pokorně
Uhladili ty proměny!
I když Bulhaři
Petice sepsali
Na turecký záchody
Budou chodit jak Avaři
Ostatní Evropa
Smála se až do světa
Jak politici z českého dvorku
Lížou prdel Štrasburku
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)