Anotace: *** nač brát rýmu tak vážně
Z teho si nicka nedělej, mě to drží henkaj 14dnů... tož mi to leze už aj na mozek... chjo, jak z teho ven... čají piju, med nemusím, teplučko mám také, hlavně od miláčka, když potíme bacily... jen klapnou dveře, když povinnosti volají.. zas mě ti bacily dořářejí, pokoje mi nedají...
:´o(
07.02.2009 21:41:00 | NikitaNikaT.
Pěkně jsi to vystihla
nemoc zlá Tě postihla
čumáček máš churavý
čaj s medem to napraví.
06.02.2009 21:28:00 | Paulín