Létám
Letím s větrem,snad odvahy plná,
přede mnou je vše jasné, už ne žádna mlha.
Nemívám závrať, to jen času se bojím,
že brzy vše skončí, k cíli nedoletím.
Však na rukou svých, jako bych pouta měla,
bojím se rozletět víc, pocity držím u těla.
Je to tak krásné, nikoho a nic neslyším,
jen tak si letím a při tom si přemýšlím.
Nikdo ke mě nepronikne, mám štít, co mě vždy ochrání,
nic z venčí ke mě nedolehne, má mysl všemu zabrání.
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, WAYWARD
Komentáře (0)