květinu na konec
Anotace: Fulghum, robert "všeichni se rodíme pro hřbitov"
Tři hodiny života
který mi nikdo nevrátí
Nejhorší divadelní
prožitek
Znásilnění smyslů
nahými těly
bez duší
Uzavřená mazi lidmi
v řadách hlediště
Dívám se na svět
a někdo mi podává
růžové brýle
Momentální pocit
Všeobjímající moment
Hledám kolu
abych ředila alkohol
Nenašla jsem ji
Kurva já nenašla kolu!
se*u na ní!
jdu se opít.
dívaj se na mě zdi.
jsem na jevišti
žiju
žiju
žiju pro hřbitov
-dáte mi květinu?-
Přečteno 301x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, Woski, Radek.oslov.Šafárik, Holis, carodejka, 1dvatri, Vlk v rouše, labuť, 6thSun, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)