Schovávaná
Anotace: Psáno s chutí...
Na krátkou dobu vyplula metafora,
Hrajíc si na schovávanou s Labem,
Které ji hladově pohltí
Jako oplatku nakládanou v čokoládě.
Hrát na schovávanou má nevídaný průběh
nabouráš – li se mi do diskrétní záležitosti
tato divadelní produkce má dvojstranný poměr
když se mi sblížíš jako tmavovlasý energický Latiňan.
Komentáře (0)