Sólo pro dva vzdechy
Anotace: Jó.. na půdách se nacházejí různé věci! :-)
Sbírka:
Zokadooka
Jedna duše živá
S druhou měkce splývá
V roztouženém zajetí
******Nebezpečno dotýkat se
*****V y s o k é h o n a p ě t í…
V nasmlouvaných splátkách
Prsty neviňátka
Vkrádají se tiše..
Podloubím do skrýše….
****Stébel se chytající
*****Ani nedutá.
******Potajomky dýše..
V moři proudů lživých
V strunách jenom tklivých
Žádostivé requiem
*****Na ledových krách
***** orosené duše….
*****Nejostřejší...Áách…
V Zemi ukotvená
Nazývá se žena
Křtěna měšním vínem
Máří Magdaléna
Přečteno 342x
Tipy 23
Poslední tipující: WAYWARD, Michal Kvido, Tygropes, nrocinu Jednorožec, Elča, Holis, V.N.Losinský, Churry, Tacca, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)