Já a Ty II.

Já a Ty II.

Anotace: Ono to moc báseň není...a je to trochu pravěk,ale věčně platný...:-)

Sbírka: Zokadooka

Všechno je Nebe
Ty i Já
To přece dávno ví se…

Když
koupeme se na výsluní
Oči plné penízků
I když plujeme
po hladové míse…

Když…
touláme se
po špičkách
kol křehkých hran slovíček

Když…
držíme se křečovitě
všech hodin ručiček
By aspoň chvíli stály..

Když…
nasloucháme
němému souhlasu skály…

Jemné strunky
na nebeské kytaře
už popraskaly
Stejně v nás
ten modrý nápěv zůstane

Než rozplynem se však
Vezmi si na tu slávu frak
ono to hořké brzy vyvane

Nejsme přece malí...
Autor zvířenka, 06.02.2009
Přečteno 365x
Tipy 21
Poslední tipující: kikis, Severka, j.c., carodejka, Tygropes, René Vulkán, Elča, Kapka, jedam, Holis, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...slyším sbor nebeských kytar...
===
Jiří senior

15.02.2009 17:20:00 | j.c.

líbí

Moc hezke, libi se mi to.

14.02.2009 23:03:00 | carodejka

líbí

Moc pěkné obraty, moc pěkně napsané.

14.02.2009 00:47:00 | Tygropes

líbí

Tý brďó, krásná básnička, má tempo a překvapivý děj. Díky za ni.

12.02.2009 22:25:00 | René Vulkán

líbí

A mě se to líbí!!!

12.02.2009 10:08:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel