PŘEDJARNÍ
Ta skrytá síla, pod povrchem chvění
jak kuře z vejce na jaře se klube
skrz všechny blány, skořápky a pavučiny
Jaký náš další život bude?
V „oblaku vědění a nevědění“
rozhodnutí vždy bude tvoje
Vše zůstává a vše se mění...
Najdeme klid svůj v srdci nepokoje
Všechno, co v životě má cenu,
tak draze bývá vykoupeno
V svých stopách nazpět nevracej se
než anděl zavolá tvé jméno
Přečteno 243x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Skalsky Pavel, NikitaNikaT., Jana M., Lilly Lightová, enigman, Doradan
Komentáře (3)
Komentujících (3)