Nad mraky
Anotace: jak Ďábel si našel cestu k hříchu...
Ležím na oltáři ranního svítání
ležím
píšu
vzpomínám do dáli
spoutaná nitkami žalu
Chtěla jsem vystoupit nad mraky
a zahnat ďábla
který mi dal doteky
Poznat krásu nemít strach
požehnat jak se sluší
a nikdy nezoufat
Ďábla jsem nechala
nad mraky zůstala
a doteky vyhrála
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Sleepwalker, Blázen? =), Holis, Mr.Nobody, Lilly Lightová, kikis, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)